Ads Top

Στιγμές ευτυχίας για Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης: Έγκυος η τραγουδίστρια - «Σε ευχαριστώ για αυτό που ζούμε...»


Περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και το ανακοίνωσε με τον πιο γλυκό τρόπο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς η τραγουδίστρια ανακοίνωσε σήμερα (16/5) το μεσημέρι, ότι είναι έγκυος, επιβεβαιώνοντας τις φήμες, που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες.



Η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Γιώργος Λιβάνης βιώνουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, ενώ, όπως εξήγησε η Ανδρομάχη, περιμένε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις πριν αποκαλύψει δημόσια την χαρμόσυνη είδηση.

Η ανακοίνωση της Ανδρομάχης για την εγκυμοσύνη


«Μια κοιλίτσα γεμάτη αγάπη,γαλήνη,ευτυχία και όνειρα. Η πιο αγαπημένη μου κοιλίτσα,που κάθε μερα την κοιτάζω με έρωτα,και περιμένω πότε θα ξανα κλωτσήσει το μωράκι μας. Σ’ευχαριστώ Θεέ μου γι’αυτήν την ευλογία.

Σ’ευχαριστώ αγάπη μου @giorgos_livanis για αυτό που ζούμε και για όλα αυτά που θα έρθουν. Σ’ευχαριστώ μικρούλι μου μας διάλεξες για μαμά και μπαμπά. Σ’αγαπάμε όσο τίποτα στον κόσμο! Ανυπομονούμε να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Περιμέναμε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετασούλες πριν σας το πούμε επιτέλους! Σας αγαπώ!», έγραψε η Ανδρομάχη, που δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.