Ads Top

Τρέλα Μαρινάκη μετά το Ευρωπαϊκό, υπογράφει 3 top ονόματα!


Η τεράστια επιτυχία φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας έδειξε τον δρόμο για την επόμενη ημέρα, πέφτουν υπογραφές...

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης, καθώς έφερε στην Ελλάδα τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο, επικρατώντας της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League με 1-0, με γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην παράταση.



Το βράδυ ήταν ατελείωτο, εκατοντάδες χιλιάδες φίλαθλοι γιόρτασαν την κούπα μέχρι το πρωί, οι πανηγυρισμοί μπορούν να κρατήσουν για μέρες, καθώς οι Πειραιώτες κέρδισαν με την αξία τους το δικαίωμα φέτος να ξεκουραστούν και να κάνουν διακοπές, αφού δεν θα έχουν μετά από εννιά χρόνια ευρωπαϊκά προκριματικά!

Ωστόσο, αν όχι αύριο, από την επόμενη εβδομάδα η διοίκηση θα… σηκώσει μανίκια και θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για το νέο ρόστερ, καθώς ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. 



Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρώτου ευρωπαϊκού έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια και αφού τόνισε πως στόχος πλέον είναι η κατάκτηση του Europa League, σημείωσε πως θα πρέπει σιγά-σιγά να βρουν χώρο στην πρώτη ομάδα και οι Νέοι του Ολυμπιακού.

Ο Χοσέ Λουίς Μενιλίμπαρ λοιπόν, καλείται στην προετοιμασία να δοκιμάσει και να αποφασίσει ποιοι από τους μικρούς που επίσης σήκωσαν φέτος ευρωπαϊκό τίτλο, μπορούν να τον βοηθήσουν και από εκεί και πέρα, θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια που λήγουν. Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας και οι ιδιαίτερες περιπτώσεις των Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Ντάνιελ Ποντένσε.



Ο Πορτογάλος έκανε άλλη μία ματσάρα, μετά το ματς αποκάλυψε πως ο προπονητής του είπε ότι τον περιμένει τον Ιούλιο, ενώ και ο ίδιος φορώντας μία ελληνική σημαία έδειξε ακόμα μία φορά πόσο πολύ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και στο Λιμάνι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον γουστάρει, ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει γιατί είναι παικταράς και το πρόβλημα είναι μόνο η Γουλβς και τα εκατομμύρια που ζητάει. Λογικά όμως, ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας θα κάνει ό,τι χρειαστεί και θα τον κρατήσει.

Δεδομένη θεωρείται πλέον και η παραμονή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το ματς μίλησε για την σχέση του με τον σύλλογο και αφιέρωσε τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ο Γιώργος Μασούρας έχει πλέον ελάχιστες πιθανότητες να συνεχίσει. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν υπολογίζεται ως βασικός πλέον, ζητάει παραπάνω χρήματα και χρόνο συμμετοχής και για αυτό και στις δηλώσεις του μετά την κούπα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτή η τεράστια επιτυχία για το μέλλον του.

Τέλος, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που ήταν ο MVP της σεζόν παρότι έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, γίνονται συζητήσεις για να υπογράψει νέο τριετές, ενώ όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, αν και ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε κάποια διαρροή, όλα δείχνουν ότι το κλίμα είναι καλό. Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος, ο κόουτς τον πιστεύει πολύ και ο Μαρινάκης τον θέλει στο ρόστερ. Αφού τα έχει όλα, αν δεν προκύψει κάποια πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού που δεν μπορεί να πει όχι, πιθανότατα θα ανανεώσει τις επόμενες ημέρες!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.