Ads Top

Το αποφάσισε ο Μεντιλίμπαρ: Αυτή θα είναι η 11αδα του Ολυμπιακού στον Τελικό


Τα πλάνα του τεχνικού του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν από την τεράστια πρόκληση με Φιορεντίνα!

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει! Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την ιστορία το βράδυ της Τετάρτης (29/05, 22.00), καθώς η Φιορεντίνα τον περιμένει για μια σπουδαία παράσταση στον τελικό του UEFA Europa Confernce League. 



Οι “ερυθρόλευκοι” θα ολοκληρώσουν μια συγκλονιστική σεζόν πολλών διακυμάνσεων με την υψηλότερη δυνατή πρόκληση, την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. 

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε την τελευταία προπόνηση στην “AEK Arena” με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει στη διάθεση του, όλες τις επιλογές που έφεραν τον Ολυμπιακό στο τέλος του δρόμου. “Μαραθώνιο” τον χαρακτήρισε ο Βάσκος τεχνικός. 



Ήταν όντως τέτοιος, αν και ο ίδιος έκανε ένα επιτυχημένο σπριντ στο φινάλε της σεζόν!

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκάθαρο πλάνο για τη νίκη και το μπλοκάρισμα της Φιορεντίνα και αυτό θα το καταφέρει χωρίς μεγάλες εκπλήξεις, αλλά με πίστη στην τακτική που ακολουθεί απ’ την πρώτη μέρα παρουσίας του στο Φάληρο.



Ασταμάτητο pressing, σκληρή δουλειά στην άμυνα και αποτελεσματικό επιθετικό transition. Για να καταφέρει να παρουσιάσει το εκπληκτικό πρόσωπο του Ολυμπιακού στα ευρωπαϊκά ματς, τα υλικά είναι συγκεκριμένα. 

Ο Τζολάκης θα βρεθεί κάτω απ’ την εστία, στην άμυνα οι Ορτέγκα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι, μπροστά τους οι Ιμπόρα και Έσε, ενώ πίσω απ’τον Ελ Κααμπί θα δράσουν οι Ποντένσε, Τσικίνιο και Φορτούνης.

Ο Ολυμπιακός είναι ήρεμος και ψύχραιμος. Έχει ήδη προκριθεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα της νέας σεζόν, βρίσκεται στο σπίτι του, θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και έναν προπονητή επιτυχημένο, ο οποίος δείχνει πολύ σίγουρος για την ομάδα του και σχεδον αδιάφορος για όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω. Έχει τα μάτια στον στόχο και καλεί και τους παίκτες του να κάνουν το ίδιο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.