Ads Top

Σήκωσε το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών!


Το 11ο σερί και 15ο πρωτάθλημα της ιστορίας του κατέκτησε ο Ολυμπιακός στο πόλο Γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν 10-7 της Βουλιαγμένης στον τρίτο μεταξύ τους τελικό!

Τα «σκήπτρα» του πρωταθλητή Ελλάδος για ενδέκατη διαδοχική χρονιά διατήρησε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού!



Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 10-7 της Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο στο Game 3 της σειράς των τελικών, βγάζοντας έτσι «σκούπα» και με το 3-0 στη σειρά κατέκτησαν το 15ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους!

Οι φιλοξενούμενες ήταν εκείνες που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 3-1, ενώ, στις αρχές του δευτέρου έφτασαν ακόμα και στο +3 (1-4). Στη συνέχεια ωστόσο, ο Ολυμπιακός ανέβασε «στροφές» και με πολυφωνία στην επίθεση γύρισε το ματς χάρη στο εκπληκτικό 3ο οκτάλεπτο (4-1 το επιμέρους σκορ), φτάνοντας έτσι στη νίκη και την κατάκτηση του τίτλου.



Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη, η οποία μετά τον χαμένο τελικό στο Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ έκλεισε τη σεζόν με τίτλο, ήταν η Βασιλική Πλευρίτου με 3 τέρματα. Για το σύνολο της Κικής Λιόση, ξεχώρισαν η Ελληνιάδη και Τζούστρα με δύο γκολ η κάθε μία.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 4-1, 3-2

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.