Ads Top

Γιώργος Παπαχαραλάμπους: 10 πράγματα που δεν ήξερες για τoν παίκτη του Survivor 2024


Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους που αποχώρησε από το Survivor..

Γιώργος Παπαχαραλάμπους: 10 πράγματα για την παλαίμαχη παίκτρια που επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο



Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μπαίνει στο Survivor με στόχο να κερδίσει, ενώ έχει βαρύ βιογραφικό αφού από μικρή ηλικία ασχολείται με τον αθλητισμό. 

Ο 29χρονος πρόκειται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό με σκοπό να φτάσει στην κορυφή – και γιατί όχι – να μην επιστρέψει στην Ελλάδα έχοντας κατακτήσει το μεγάλο έπαθλο.



Η ηλικία, η καταγωγή και οι σπουδές του

Κατάγεται από την Κύπρο, ενώ όσον αφορά την ηλικία του ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι 29 ετών. Ο αθλητισμός κυλούσε μέσα του από πολύ μικρή ηλικία κι έτσι μεγαλώνοντας αποφάσισε να σπουδάσει επιστήμη φυσικής αγωγής και αθλητισμού, από την οποία αποφοίτησε λίγα χρόνια αργότερα. Έπειτα, θέλοντας να εμβαθύνει τις σπουδές του έκανε μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη κινησιολογία στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.



Η ενασχόληση με τον αθλητισμό

Από όταν ήταν ακόμη παιδί ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είχε δείξει ότι ο αθλητισμός ήταν το στοιχείο και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με διάφορα σπορ. Το άθλημα που τον κέρδισε περισσότερο ήταν το μπάσκετ με το οποίο και ασχολήθηκε σοβαρά καθώς αγωνίζονταν σε ομάδες Γ και Β Εθνικής, ωστόσο δεν συνέχισε να ασχολείται λόγω του ότι αφοσιώθηκε στα επαγγελματικά του. Διατηρεί το δικό του στούντιο γυμναστικής μέσα στο οποίο αφιερώνει πάρα πολλές ώρες από την καθημερινότητά του, ενώ λόγω της πολύ εντυπωσιακής τους εμφάνισης έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ.

Η είσοδος στο Survivor

Έχοντας σκληραγωγηθεί στις Ειδικές Δυνάμεις, είναι σίγουρο ότι οι δύσκολες συνθήκες στον Άγιο Δομίνικο δεν θα τον τρομάξουν. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι αρκετά πειθαρχημένος και σίγουρος για τον εαυτό του, ενώ θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ενισχύσει την κόκκινη ομάδα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.