Ads Top

Survivor Spoiler 16/2: Αποχωρεί οικειοθελώς η Μαρία Αντωνά από το παιχνίδι;


Βόμβα! Άνω κάτω η παραγωγή - Τι συνέβη και θέλει να αποχωρήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η Μαρία Αντωνά μπορεί να την γλίτωσε στο τσακ στο χθεσινό 14/2 επεισόδιο αλλά... φαίνεται πως είχε ζητήσει να χάσει για να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor. 




Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες αισθάνεται αρκετά πιεσμένη και έχει ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να μπει ο Άρης Σοϊλέδης στο Survivor κάτι που την σόκαρε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, λοιπόν, η Μαρία Αντωνά λύγισε αμέσως μετά το έπαθλο επικοινωνίας, όπου άκουσε και πήρε το δώρο της από τον αγαπημένο της, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.



Η Μαρία Αντωνά, λοιπόν, φέρεται να ζήτησε από την παραγωγή να κάτσει να χάσει για να φύγει εκείνη, με τους υπεύθυνους να προσπαθούν να της αλλάξουν άποψη διότι η αγωνιστική διαφορά ανάμεσα στην Ζωή Ασουμανάκη και τις υπόλοιπες παίκτριες ήταν τόσο μεγάλη που άπαντες θα σχολίαζαν πως η αποχώρηση ήταν στημένη.

Συγκεκριμένα η παραγωγή της ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς εφόσον το επιθυμεί αλλά όχι μέσω αγωνισμάτων γιατί προκαλεί θέμα υγιούς ανταγωνισμού. Επίσης, το να αποχωρούν οι παίκτες με το να κάθονται να χάνουν είναι κάτι που προβληματίζει την παραγωγή, διότι έτσι δεν θα πληρώνουν τις ρήτρες οι παίκτες που θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, σε περίπτωση που το έπρατταν.



Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Μαρία Αντωνά τις επόμενες μέρες και αν θα επιμείνει στην απόφασή της να αποχωρήσει.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.