Ads Top

Έρωτας Φυγάς: Πρώτο θέμα στο Twitter η επιστροφή της σειράς - «Απερίγραπτη η συγκίνηση και η χαρά μας απόψε...»


Χιλιάδες σχόλια για την επιστροφή της σειράς «Έρωτας Φυγάς» στο ΑΝΤ1

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 18/1, η πολυαναμενώμενη σειρά Έρωτας Φυγάς, που μετά από ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, στην συχνότητα του ΑΝΤ1, με το τηλεοπτικό κοινό να είναι καθηλωμένο στις οθόνες του.




Υπνεθυμίζουμε ότι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα το κανάλι του Open προχώρησε στο πρόωρο τέλος της σειράς, αφού δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο πάρα πολύ υψηλό κόστος παραγωγής. 

Οι ηθοποιοί, χωρίς να γνωρίζουν κάτι νωρίτερα, ενημερώθηκαν μέσω ενός Ε- mail από την εταιρεία παραγωγής για την εξέλιξη της πορείας της σειράς. 



Ωστόσο μετά από μια τεράστια αναταραχή που προκλήθηκε, ο Έρωτας Φυγάς, βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη.

Σήμερα παρακολουθήσαμε τον Μάρκο με την Αλεξάνδρα να ζουν τον έρωτα τους χωρίς να κρύβονται αλλά και την προσπάθεια της Μαργέτας να κρατήσει κλειστό το στόμα του εκβιαστή της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Θύμιο για να την βοηθάει.



Τα σχολία στο Twitter για την επιστροφή του Έρωτα Φυγά

Οι fans στο Twitter, περίμεναν με το κινητό ανα χείρας ενώ τα σχόλια και τα μηνύματα αγάπης ήταν εκατοντάδες. Το τηλεοπτικό κοινό, σχολίασε κάθε σκηνή του πρώτου επεισοδίου και ευχαρίστησε το κανάλι του Αντ1, για την μεγάλη χαρά που τους έδωσε, να παρακολουθήσουν και πάλι την αγαπημένη τους σειρά.








Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.