Ads Top

Αντί για γάμο πάνε... Άγιο Δομίνικο! Ζευγάρι μπαίνει στο Survivor λίγο πριν παντρευτεί


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης που αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας από τη νέα σεζόν.

Χτες σας αποκαλύψαμε παίκτρια που θα μπει στους Μαχητές και σήμερα σας έχουμε νεότερα για την ομάδα των Διασήμων! Ποιο ζευγάρι μπαίνει στο Survivor σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.




Όχι δεν πρόκειται για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που η αλήθεια είναι ότι έχουμε κουραστεί να τους βλέπουμε στο Survivor αλλά γι' άλλο ζευγάρι με παρελθόν από Άγιο Δομίνικο!

Και λέμε παρελθόν διότι τον άνδρα της υπόθεσης τον έχουμε ξαναδεί στο Survivor και μάλιστα σχετικά πρόσφατα. 

Δεν γίνεται να μην πηγαίνει κάπου το μυαλό σας.



Ο συγκεκριμένος παίκτης θα πάρει και την αγαπημένο του στο ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αφού είναι γνωστό πως η πρόταση γάμου έχει γίνει και μένει να φανεί αν το Survivor τους... ενώσει περισσότερο ή τους... χωρίσει. Άλλωστα τα έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν αυτά.

Survivor 2024 spoiler: Αυτό είναι το ζευγάρι που μπαίνει από κοινού στο Survivor



Εντάξει, η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται και μεγάλη σκέψη για να μάθετε την... αλήθεια. Φυσικά και αναφερόμαστε στον Άρη Σοϊλέδη και τον Μαρία Αντωνά. Για τον πρώτο ήταν γνωστό πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο και φήμες της τελευταίας στιγμής θέλουν και την αγαπημένη του να τον ακολουθεί στην χώρα της Καραϊβικής.

Αν συμβεί αυτό τότε θεωρείται και δεδομένο πως ο Ατζούν θα βάλει στο ριάλιτι και την... Σοφιάνα Αβραμάκη για να κάνει ροντέο το ριάλιτι, αφού στο παρελθόν πολλά έχουν γραφτεί. Κακώς θα πούμε εμείς...

Οικονομικές απολαβές και περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, το μόνο που κρατάμε είναι πως το ζευγάρι Άρης - Μαρία αντί για τα σκαλιά της εκκλησίας μάλλον θα ανέβει τους στίβους μάχης πιο γρήγορα. Πως σας φαίνεται εσάς αυτό το ενδεχόμενο; Ενδιαφέρον θα πούμε εμείς...
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.