Ads Top

Survivor Spoiler 14/12: Βόμβα! Ανατροπή με Τζέιμς Καφετζή


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σχετικά με την πρόταση που είχε ο Τζέιμς Καφετζής για να μπει στο Survivor 2024. Τι συνέβη;

Πρόσφατα σας αποκαλύψαμε πως ο Ροδίτης παίκτης είχε μια τεράστια πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να σπάει την... κόντρα που είχαν και να μπει στο Survivor. 




Τότε σας αποκαλύψαμε πως το κεφάλαιο Survivor είχε κλείσει για τον ίδιο. Έτσι δήλωνε ο ίδιος. Πληροφορίες τις τελευταίες στιγμής ωστόσο αναφέρουν πως ο Τζέιμς Καφετζής είναι μια ανάσα από το να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο νέο κύκλο του Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά και το περιβάλλον του Ροδίτη δεν τις διαψεύδει, ο Τζέιμς φαίνεται να πήρε διαβεβαιώσεις από τον Τούρκο παραγωγό σχετικά με τα «θέλω» του και να έδωσαν τα χέρια.



Το μόνο που απομένει είναι να δώσει την οριστική του απάντηση, αφού είπε πως πιθανότατα θα απαντήσει θετικά αλλά θέλει λίγα 24ωρα να το σκεφτεί.

Άλλωστε η παραγωγή πρέπει να τρέξει να κλείσει τις «τρύπες» και να ανακοινώσει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα των Διασήμων και την ομάδα των Μαχητών.



Survivor 2024 spoiler: Η κοινή συνύπαρξη που θα απογειώσει την τηλεθέαση

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως είναι πολύ κοντά να πετύχει μια τεράστια συμφωνία, που θα απογειώσει την τηλεθέαση. Και γιατί το λέμε αυτό; Διότι στο Survivor θα βρίσκεται και ο, όχι και τόσο, καλός του φίλος, Αλέξης Παππάς.

Θυμάστε όλοι την κόντρα που είχαν οι δύο παίκτες στο Survivor του 2021 και φαίνεται πως η ένταση αυτή θα συνεχιστεί, αφού συχνά Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς είχαν κόντρα και σε τηλεοπτικές εκπομπές, μετά την αποχώρησή τους από το προηγούμενο Survivor. Αν μη τι άλλο, ενδιαφέρον συνύπαρξη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.