Ads Top

Αποκάλυψη Βασίλη Βέργη: Δεν έχει ταβάνι ο Γιαννακόπουλος - Αυτό είναι το νέο μπάτζετ του Παναθηναϊκού μετά τον Ναν


Η τεράστια μεταγραφή του Ναν απογείωσε το μπάτζετ του Παναθηναϊκού!
Τη φράση “απεριόριστο μπάτζετ” την έχουμε ακούσει κάμποσες φορές στον χώρο του ελληνικού επαγγελματικού αθλητισμού. 




Ελάχιστες φορές όμως είδαμε να γίνεται “πράξη”. Το περασμένο καλοκαίρι όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να “επιστρέψει” ενεργά στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, είχαμε σημειώσει ότι ήταν αποφασισμένος να ξοδέψει όσα χρήματα χρειαστούν για να βγει η ομάδα του από τη στενωπό των τελευταίων ετών και να γυρίσει στα επίπεδα που της αρμόζει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρκετοί είχαν σχεδόν λοιδορήσει τότε εκείνη την τοποθέτηση, μένοντας σε όσα είχαν προηγηθεί. 



Αδυνατούσαν να διαγνώσουν το προφανές, ακόμη κι όταν ο Παναθηναϊκός έκλεισε προπονητή τον Αταμάν, τον προπονητή με δύο Ευρωλίγκες την τελευταία 3ετία. Οι ηχηρές μεταγραφές που ακολούθησαν άρχισαν να απογειώνουν το μπάτζετ του Εξάστερου. Τα επίπεδα έχουν ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, πιθανότατα αγγίζουν τα 25 εκατ. Λάθος. Το σωστό είναι “άγγιζαν”. Γιατί πλέον τα προηγούμενα ξεπεράστηκαν! 



Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση ενός πολύ σπουδαίου κόμπο γκαρντ, του Ναν. Με ξεχωριστή καριέρα στο NBA, με δυνατότητες να κάνει τη διαφορά στην Ευρωλίγκα. Όλα αυτά φυσικά πληρώνονται αδρά, δεν γίνονται... έτσι απλά. Ακόμα μία μία επιβεβαίωση ότι ο Γιαννακόπουλος δεν έχει βάλει ταβάνι στα χρήματα που θα ξοδευτούν ώστε ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει με πολύ μεγάλες πιθανότητες τους στόχους του. Το μπάτζετ δεν μοιάζει, είναι απεριόριστο. 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – LIVE SPORT

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.