Ads Top

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz: Tίτλοι τέλους για πολύ αγαπημένο ζευγάρι


Μία δυσάρεστη είδηση έφτασε στα αυτιά μας την Κυριακή (22/10) μέσα από την εκπομπή I love ΣουΚου και τις δηλώσεις, που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής γνωστή τραγουδίστρια για τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της.

Επίσημα ελεύθερη δηλώνει λοιπόν, η Natasha Kay μετά την έκταση, που είχε πάρει η σχέση της με τον Νίκο Μπάρκουλη τόσο στα social media, όσο και από κοινές εμφανίσεις, που είχε κάνει το πρώην ζευγάρι.




Όπως αποκάλυψε, η Natasha Kay οι τίτλοι τέλους έπεσαν ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, χωρίς ωστόσο να εξηγεί τους λόγους, που δεν είναι πια μαζί (δείτε εδώ το σχόλιο της μητέρας του για την Natasha Kay).

Οι δηλώσεις γνωστής τραγουδίστριας για το χωρισμό της


«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη! Γενικότερα τα προσωπικά μου δεν επιλέγω να τα μοιράζομαι, αλλά από τη στιγμή που και ο Νίκος και εγώ ασχολούμασταν και με τα social media και λόγω της δουλειάς μου, ήταν λίγο φυσικό επόμενο. Ήμασταν πάρα πολύ καλά, όσο ήμασταν σε σχέση προφανώς, απλά τώρα ο καθένας έχει πάρει την πορεία του», είπε η Natasha Kay.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.