Ads Top

Αυτόν «έκοψε» ο Αταμάν για το Περιστέρι-Παναθηναϊκός!


Ο Κάιλ Γκάι είναι ο ξένος του Παναθηναϊκού που θα μείνει εκτός στην αναμέτρηση με το Περιστέρι, στην έδρα της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη (20:15).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει επτά ξένους δηλωμένους στο ελληνικό ρόστερ της και ως γνωστόν πριν από κάθε παιχνίδι μπορεί να επιλέγει τους έξι, που θα έχει διαθέσιμους στην εκάστοτε αναμέτρηση. 




Στο πρώτο ματς του Super Cup ο Τούρκος προπονητής είχε «κόψει» τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, στον τελικό με τον Ολυμπιακό είχε κρατήσει εκτός τον Μάριους Γκριγκόνις, ενώ στην πρεμιέρα της Basket League πήρε «ανάσες» ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.


Αυτή τη φορά το «τριφύλλι» αποφάσισε να παραταχθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Περιστέρι δίχως τον Κάιλ Γκάι. Έτσι, η εξάδα των διαθέσιμων ξένων του Αταμάν απέναντι στο σύνολο του Βασίλη Σπανούλη θα απαρτίζεται από τους: Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.



Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Ως εκ τούτου και με την απουσία του Γκάι τα λεπτά στις θέσεις των γκαρντ είναι πιθανό να καλυφθούν με ένα ροτέισιον ανάλογο του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, στον οποίον ούτως ή άλλως ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ δεν βοήθησε (0/2 τρίποντα, 1 λάθος, 3 φάουλ σε 6' στο παρκέ).


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.