Ads Top

Έγινε viral ο Στέφανος Κασσελάκης: Η πρώτη βραδινή έξοδος και ο ξέφρενος χορός μετά τη νίκη του (vid)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO - Δείτε που επέλεξε να διασκεδάσει και πώς χόρεψε ξέφρενα, όλα τα φλας πάνω του..

Μια μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας το θέατρο Λυκαβηττού. 




Στην πρώτη σειρά μάλιστα βρέθηκε και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.


Με ένα μεγάλο «Σ’ ευχαριστώ Λουκιανέ», αγαπημένοι ερμηνευτές και ηθοποιοί τίμησαν τον Λουκιανό Κηλαηδόνη τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου σε μια συναυλία-αφιέρωμα στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού που επαναλειτουργεί πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο από τον Δήμο Αθηναίων, ύστερα από 15 χρόνια απουσίας από τον πολιτιστικό χάρτη της πόλης.




Ο ξεχωριστός συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής είχε μια μοναδική σχέση με τον αθηναϊκό λόφο, καθώς είχε δώσει επτά συναυλίες στο πιο αγαπημένο του -όπως ο ίδιος έλεγε- θέατρο, οι οποίες άφησαν το αποτύπωμά τους στην ελληνική μουσική σκηνή.

 
Στο μουσικό αφιέρωμα ακούστηκαν τραγούδια της δισκογραφίας του Λουκιανού που άφησαν εποχή, ενώ προβλήθηκαν και σπάνια βίντεο-ντοκουμέντα από τις θρυλικές συναυλίες του στον Λυκαβηττό.

Casual ντυμένος με γκρι T-shirt με polo γιακά και τζιν παντελόνι και sneakers ήταν χαμογελαστός και άνετος στον φακό. 




Ο ίδιος δεν επέλεξε τυχαία τη συναυλία. Η Άννα Βαγενά, χήρα του Λουκιανού Κηλαηδόνη ήταν από τις γυναίκες πολιτικούς που έδειξαν την ξεκάθαρη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη.


Η κάμερα μάλιστα απαθανάτισε τον Στέφανο Κασσελάκη να χορεύει στους ρυθμούς του αξέχαστου συνθέτη. Τα σχετικά πλάνα έδειξε η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.