Ads Top

«Μάνα μη με δεις» - Ανατριχίλα με το ζεϊμπέκικο Γιώργου Αγγελόπουλου κάτω από τη βροχή για τη μητέρα του (vid)


Λίγες ώρες πριν πεθάνει η μητέρα του, συγκλόνισε με τον χορό του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.. 

Μια ημέρα, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση θα είναι η Κυριακή (24/9), καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Λυκαβηττό στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων.




Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία με την εγκυμοσύνη της νύφης να αποκαλύπτεται από τα πρώτα λεπτά, που έφτασε στην εκκλησία, μιας και η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν κρύβεται πια.

Στη συνέχεια, οι νεόνυμφοι κατευθύνθηκαν προς τη δεξίωση, με τον Αγγελόπουλο να οδηγεί ένα θηριώδες μαύρο τζιπ. Στο κτήμα τους περίμεναν όλοι οι καλεσμένοι και πολλές συγκινήσεις, μιας και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα για το ζευγάρι.



Ο λόγος, η απουσία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με αποτέλεσμα να μη μπορεί να παρευρεθεί. Έτσι λοιπόν και το ζεϊμπέκικο, που χόρεψε στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλεγμένο.


Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Αγγελόπουλου στη δεξίωση του γάμου του





Ο ''Έρωτας αρχάγγελος'' ήταν αυτό με το γαμπρό να συγκινείται με τους στοίχους ''Πήρα από τα μάτια σου λίγο μαύρο χρώμα και έβαψα τα ρούχα μου, μάνα μη με δεις'' σκεπτόμενος τη μητέρα του. Σε αυτό το έντονο κλίμα, που επικρατούσε όσο ο Ντάνος χόρευε, η νύφη και ο κόσμος τον καμάρωναν χειροκροτώντας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.