Ads Top

«Τόσα χρόνια δε μιλάω, δεν απαντάω...» - Πρωτοφανής έκρηξη από Βάσω Λασκαράκη (vid)


Τι έβγαλε έκτος εαυτού την Βάσω Λασκαράκη και ξέσπασε..

Πριν από λίγες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στο λογαριασμό, που η ίδια λειτουργεί στο Tik Tok, με το οποίο καταδίκασε με το δικό της τρόπο την επιτροπή, που συγγράφει τα σχολικά βιβλία.




Η έναρξη της νέας σχολική χρονιάς στάθηκε αφορμή για να έρθει η ηθοποιός σε επαφή με τα βιβλία της κόρης της, Εύας, που ξεκίνησε και εκείνη να πηγαίνει στην πέμπτη δημοτικού σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.

Οι απαντήσεις και τα σχόλια, που έλαβε η Βάσω Λασκαράκη ήταν πολλά και μάλιστα ένα ήταν αυτό, που την εξόργισε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει την Παρασκευή (29/9) από το instagram αυτή τη φορά.



Το οργισμένο βίντεο της Βάσως Λασκαράκη στο instagram


«Από όπου γουστάρω θα κάνω κριτική. Συνήθως δε μιλάω, αλλά είμαι ως εδώ...άντε μαζευτείτε λίγο. Που επηρέασα τον κόσμο αρνητικά δε κατάλαβα; Τι είπα να πάτε να πάρετε ναρκωτικά; Αλήθεια, ό,τι μπούρδα του κατεβαίνει του καθενός στο κεφάλι τη στέλνει. Και δε μιλάω, τόσα χρόνια δε μιλάω, δεν απαντάω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, είναι πολύ θυμωμένος και όλοι θέλουμε κάπου να ξεσπάσουμε, αλλά όχι παιδιά μαζευτείτε λίγο!», είπε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη.




ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.