Ads Top

Fame Story: «Κλειδώσαν» οι 9 καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του Star


Πότε είναι η πρεμιέρα - Αυτοί θα είναι οι 9 καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του Star

Το «Fame Story», το αγαπημένο μουσικό σόου-ριάλιτι που γνώρισε τεράστια επιτυχία στα ’00s, ετοιμάζεται για πρεμιέρα η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 30 Σεπτέμβρη, με το πρώτο LIVE στο οποίο οι παίκτες θα συστηθούν στο τηλεοπτικό κοινό.




Ημέρες προβολής στο Star θα είναι Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αμέσως μετά τη «Φάρμα», ενώ μετά την πρεμιέρα το LIVE θα «μετακομίσει» στην prime time της Παρασκευής.

Όπως επίσημα έχει ανακοινωθεί, στην κριτική επιτροπή θα δούμε τους Αντώνη Ρέμο, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργο Αρσενάκο και Light.



Ποιοι θα είναι όμως οι καθηγητές της μουσικής ακαδημίας του Star;

Σύμφωνα με το «Breakfast@Star», διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας αναλαμβάνει η Ηρώ – η οποία θα είναι υπεύθυνη και για την ανάθεση τραγουδιών. Κινησιολογία θα διδάσκει ο καθηγητής χορού και χορογράφος Χάρης Κούσιος, ενώ το styling θα φέρει την υπογραφή της image maker Αλεξάνδρας Κατσαΐτη.



H Mαρία Σολωμού αναλαμβάνει χρέη καθηγήτριας θεατρικής έκφρασης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός εδώ και χρόνια διδάσκει σε θεατρικές σχολές ανερχόμενους ηθοποιούς. Σε ρόλο social media trainer θα δούμε τον Fipster, ο οποίος θα αναλάβει να διδάξει τους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο θα πλασάρουν τον εαυτό τους στα social media.

Υπεύθυνος τμήματος φωνητικής θα είναι ο Άλεξ Παναγής, ενώ vocal coaches για τη σωστή τοποθέτηση φωνής θα δούμε τον Νικόλα Ραπτάκη και τη Στεφανία Ρίζου. Σε ρόλο-έκπληξη θα δούμε και τον Νίνο, για τον οποίο δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί πολλά!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.