Ads Top

Διεκόπη το φιλικό Προμηθέας-Ολυμπιακός!


Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού, δεδομένου πως αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού ο Άλεκ Πίτερς και ο Τζορτζ Πάπας. 

Στο 32ο λεπτό ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, κατόπιν συμφωνίας με τον Προμηθέα Πάτρας.




Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας ολοκληρώθηκε πρόωρα στις αρχές της τέταρτης περιόδου, κατόπιν συμφωνίας των δύο ομάδων. Ο λόγος; 

ι τραυματισμοί που έπληξαν τους ερυθρόλευκους, δεδομένου πως στη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησαν τόσο ο Άλεκ Πίτερς όσο και ο Τζορτζ Πάπας. Αμφότεροι με πρόβλημα στο πόδι.



Στο σημείο της διακοπής, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου προηγούνταν με +16 (61-45), αν κι αυτό μικρή σημασία έχει μπροστά στα προβλήματα που αποκόμισε εκείνη του Γιώργου Μπαρτζώκα. 

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι μόλις τρεις εκ των παικτών που αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στο rotation της νέας σεζόν τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο λόγος για τον Αϊζέια Κάναν, τον Λουκ Σίκμα και τον Άλεκ Πίτερς.



Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, καθώς ήταν εκτός οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Νάιτζελ Γουϊλιαμς- Γκος και οι διεθνείς, Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ, Μουστάφα Φαλ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Παπαθεοδώρου): Κάουαν 11 (2), Βασιλείου, Κόνιαρης 5 (1), Χρυσικόπουλος 3 (1), Στίβενς 4, Μπαζίνας 4, Χέιλ 12 (1), Κόφεϊ 6 (1), Εχενίκε 16, Πρέκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Κάναν 8 (1), Σίκμα 5, Πάπας 9 (1), Πίτερς 10 (2), Τανούλης 3, Τσάμης 3, Αμπόσι, Σεγκούρα, Οικονομόπουλος 7.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.