Ads Top

Αυτός είναι φαβορί για την θέση Ροντινέι με Τσουκαρίτσκι


Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο..

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό ενόψει του αυριανού αγώνα με την Τσουκαρίτσκι και μεταγραφικό επίπεδο μετά το ρεπορτάζ για Γιόβετιτς-Γιόβιτς, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.




«Έχουμε αύριο την αναμέτρηση με την Τσουκαρίτσκι, ο πρώτος αγώνας για να μπει ο Ολυμπιακούς στους ομίλους του Europa League, και συζητήσουμε τι θα κάνει ο Μαρτίνεθ στην άμυνα. 

Πιο κοντά είναι στην τοποθέτηση του Βρουσάι στα δεξιά και ο Κίνι στα αριστερά, με την απουσία του Ροντινέι μετά την αποβολή του με την Γκενκ. 



Ο Βρουσάι φαίνεται πως είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα, σε σύγκριση με την ενδεκάδα με τον Πανσερραϊκό, ο Μπιέλ φαίνεται πως διεκδικεί φανέλα βασικού. 

Μάλλον ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του Καρβάλιο, ο οποίος δεν ικανοποίησε με την παρουσία του στα δύο τελευταία ματς», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.



«Μένει να φανεί ποιος θα παίξει στην επίθεση. Αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Ελ Αραμπί ή ο Ελ Καμπί. Ο Ολυμπιακός ψάχνει επιθετικό. Είχα πει για τον άγνωστο Χ, γιατί το θέμα από Ισπανία και κυρίως του Ράφα Μιρ δεν φαίνεται να προχωράει. Κοιτάει κατά κύριο λόγο την βαλκανική αγορά, αφού ο ένας είναι από το Μαυροβούνιο και ο άλλος από Σερβία», πρόσθεσε.


ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.