Ads Top

Πλήγμα για Μαρσέιγ λίγες ώρες πριν τον Παναθηναϊκό!


Ο Ισμαϊλα Σαρ έχει ίωση και όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα στη Μαρσέιγ λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.




Ο Ισμαϊλα Σαρ, βασικός εξτρέμ της Μαρσέιγ, ο οποίος ήταν στο αρχικό σχήμα στη Λεωφόρο, ταλαιπωρείται από ίωση και σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε στο δεξί φτερό, είναι ιδιαίτερα γρήγορος και ήταν από τους πλέον δραστήριους της ομάδας του. 



Στη θέση του αναμένεται να παίξει ο Εντιαγέ και ο Βιτίνια να πάρει θέση βασικού. Στα χαφ τη θέση του τιμωρημένου Κοντογκμπιά, θα πάρει εκτός απρόπτου, ο Γκεντουζί.

Για τη Μαρσέιγ να τονίσουμε ότι ένας αποκλεισμός θα κοστίσει πολλά. Ένα club που δαπάνησε 67 εκατομμύρια ευρώ στις μεταγραφές και ετοιμάζεται να ξοδέψει κι άλλα, η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League σχετίζεται και με το οικονομικό.

Μόνο η συμμετοχή στα Play Offs αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ σε μία ομάδα. Χρήματα που δεν θα λύσουν το πρόβλημα της Μαρσέιγ, αλλά θα της επιτρέψει να μειώσει το άνοιγμα στον προϋπολογισμό της.



Ωστόσο, η νίκη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης» και κυρίως η εμφάνιση των Μασσαλών, προκαλούν αμφιβολίες για τη ρεβάνς του Βελοντρόμ. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει έξτρα κίνητρα στους παίκτες, για να αποκλείσουν τους «πράσινους».

Οι Γάλλοι ρεπόρτερ αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΟΜ, ο Πάμπλο Λονγκόρια, έταξε πριμ στους ποδοσφαιριστές, εάν εξασφαλίσουν την πρόκριση. Το ποσό δεν αποκαλύφθηκε, αλλά για τα δεδομένα του γαλλικού ποδοσφαίρου είναι ασυνήθιστη ενέργεια.

Συγχρόνως, η απόφαση του Λονγκόρια να πριμοδοτήσει την πρόκριση, καταδεικνύει την ανασφάλεια που επικρατεί στη Μαρσέιγ. Επαφίεται στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί την πίεση που θα επικρατεί στο Βελοντρόμ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.