Ads Top

Στιγμές ευτυχίας: Αγαπημένο ζευγάρι της σόουμπιζ απέκτησε δεύτερο παιδί


Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η οικογένεια του Κώστα Παπανικολάου, καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. 

Τα χαρμόσυνα νέα έκανε γνωστά η ΚΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανάρτησης στα social media.




Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν αναχώρησε με την αποστολή για το Άμπου Ντάμπι, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετώπισε σε φιλικούς αγώνες ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου χθες τις ΗΠΑ και σήμερα 19/8 θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στην σύζυγο του.

Η Αγγελική Μπίθα, έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 16/8 ένα υγιέστατο κοριτσάκι - το δεύτερο της οικογένειας τους - και ειναι πολύ ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της.



Σήμερα, η μανούλα πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο και μαζί με το νεογέννητο, ο Κώστας Παπανικολάου θα τους οδηγήσει στο σπίτι τους.


Η ανάρτηση του μαιευτηρίου για τη γέννηση της κόρης του Κώστα Παπανικολάου





«Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου και η σύζυγός του Αγγελική Μπίχτα, υποδέχτηκαν το δεύτερο κοριτσάκι τους, την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, στην Κλινική ΡΕΑ. Το ζευγάρι ευχαρίστησε θερμά τον ιατρό του κ. Γεώργιο Πλάκα και τη μαία του κα. Εύα Κουτσούκη. Ευχόμαστε κάθε ευτυχία σε όλη την οικογένεια!», ήταν η ανάρτηση του μαιευτηρίου.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.