Ads Top

Έγινε 5 χρονών και το γιορτάζει: Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είχε γενέθλια και στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους


Στέκεται πλέον στα πόδια του, γιορτάζει με χαμόγελο και όλη η Ελλάδα συγκινείται.. 

Πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του




Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, έγινε παιδί όλων των Ελλήνων, καθώς συγκίνησε όλη τη χώρα με την σπάνια ασθένεια της νοτιαίας μυικής ατροφίας, που ήρθε αντιμέτωπο από την βρεφική του ηλικία. Ο μικρούλης έγινε 5 χρονών πριν μερικούς μήνες και γιόρτασε τα γενέθλιά του με χαμόγελο, στέλνοντας ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους.


Έσβησε τα 5α κεράκια του





Ο μικρούλης γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά του. Πλέον στέκεται στα πόδια του και έσβησε τα κεράκια από την τούρτα που του ετοίμασαν οι γονείς του. Με την ευκαιρία δείτε το μήνυμα των γονιών του για την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας.

“Σήμερα το αγοράκι μας έκλεισε τα 5 του χρόνια!! 5 χρόνια ευτυχίας δίπλα σε έναν αληθινό αγωνιστή, με πολλή όρεξη για ζωή!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει εδώ! Χρόνια πολλά σε όλους με αγάπη και υγεία!” ήταν τα λόγια των γονιών του.







«Ραγίζει» καρδιές ο Παναγιώτης Ραφαήλ: Περπατά στον Λευκό Πύργο και μας κάνει χαρούμενους



Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να κάνει γονιακή θεραπεία και να παλέψει με τη νωτιαία μυική ατροφία. Σήμερα μας συγκινεί ξανά καθώς τον βλέπουμε να περπατάει στη Θεσσαλονίκη και να στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη!», έγραψαν οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ στο facebook.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.