Ads Top

Ελεονώρα Μελέτη: Οι πρώτες φωτογραφίες από το θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της κόρης της (vids)


Διέρρευσαν τα πρώτα πλάνα από τον θρησκευτικό γάμο έκπληξη της Ελεονώρας Μέλετη με τον Θοδωρή Μαροσούλη..

Νυφούλα ντύθηκε η Ελεονώρα Μελέτη στο θρησκευτικό γάμο που πραγματοποίησε με τον Θοδωρή Μαροσούλη. Παράλληλα το ζευγάρι έκανε και τη βάπτιση της κόρη του.







Το αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να οδηγήσει τη σχέση του ένα βήμα παραπέρα και να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, από κοινού με τη βάφτιση της μικρής του κόρης. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η πρώην σύντροφος του Θοδωρή Μαροσούλη.

Τα δύο μυστήρια τελέστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (30/6), με τον γάμο να αποτελεί μάλιστα έκπληξη ακόμη και για την ίδια την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δέχθηκε αιφνιδιαστικά την πρόταση από τον σύντροφό της.



«Θέλουμε να βαφτίσουμε την Αλεξάνδρα στη θάλασσα και έτσι μάλλον θα πάμε για το καλοκαίρι. Μέσα στη θάλασσα θα τη βαφτίσουμε. Πάντα το θέλαμε και οι δύο. Είμαστε άνθρωποι της θάλασσας», είχε εξομολογηθεί πρόσφατα η Ελεονώρα Μελέτη.

Η σχεδόν 5 ετών κόρη του ζευγαριού πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ νονές ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα, και η κολλητή φίλη της παρουσιάστριας, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Το βράδυ της Παρασκευής (20/6) η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από stories από το πάρτι που διοργάνωσε μετά το τέλος των δύο μυστηρίων, παρέα με στενούς φίλους και συγγενείς στο σπίτι της στη Σαρωνίδα.



Η Ελεονώρα Μελέτη προτίμησε ένα στράπλες λευκό νυφικό σε στενή γραμμή και χαμογελαστή απολαμβάνει την ξεχωριστή βραδιά, η οποία κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.