Ads Top

«Καταγγελία» Βασάλου για τις ψηφοφορίες στο Survivor λίγο πριν τον τελικό!


Υπάρχει παίκτης, που είναι φαβορί για να σηκώσει και το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι, ο οποίος έχει αφήσει μπάτζετ για να μην τον ψηφίζουν...

Πολλά έχουν ακουστεί για το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star και το FTHIS.GR εξασφάλισε για εσάς ασφαλείς πληροφορίες. Το παιχνίδι πήρε κάποια παράταση αλλά μια ανάσα μας χωρίζει από τον ημιτελικό και φυσικά, την ανάδειξη του νικητή.





Survivor all star τελικός: Η ημερομηνία



Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ρίχνει αυλαία 14/7 και αυτό σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο και με το πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor all Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο ημιτελικός θα γίνει στις 10/7 και ο τελικός στις 11/7, επομένως το "Πρωινό μας" θα έχει όλα τα backstage, αλλά και τον μεγάλο νικητή. Αν είστε λοιπόν, fans του παιχνιδιού θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή για να μάθετε το όνομα που θα σηκώσει την κούπα...



Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό όμως, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μιλώντας στο κανάλι του «Fipster», προχώρησε σε μία καταγγελία μεταξύ σοβαρού και αστείου, λέγοντας: «Παιδιά σας είπα πριν φύγω να με ψηφίσετε. Δεν με ψηφίσατε, όγδοος αποχώρησα. Όλοι σας έλεγαν στηρίζουν Βασάλο, αλλά πού ήταν αυτή η στήριξη; Μήπως κάποιοι παίκτες έχουν αφήσει έξω μπάτζετ και ψηφίσει ο κόσμος, ε τι λέω μωρέ, ο φίλος τους…».

Λέτε να ξέρε κάτι παραπάνω;

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 20ο λεπτό:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.