Ads Top

Τρέχουν οι εξελίξεις: Εκτός αποστολής ο Ράφα Μπορέ!


Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Ράφα Μπορέ - Τι συνέβη πριν λίγο..

Ο Ράφα Μπορέ, στον οποίο έχει καταθέσει πρόταση ο Ολυμπιακός, έμεινε εκτός αποστολής στο σημερινό φιλικό της Άιντραχτ με αντίπαλο τη Φίτεσε.

Πληθαίνουν τα σενάρια γύρω από το όνομα του Ράφα Μπορέ. 

Ο 28χρονος στράικερ έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται πως έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, ενώ δημοσιεύματα μπλέκουν και τη Λιόν για τον Κολομβιανό φορ.




Επιπροσθέτως, τα Μέσα της πατρίδας του αναφέρουν πως ο Ράφα Μπορέ αναμένεται να λάβει σύντομα την απόφασή του σχετικά με το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Άλλο ένα… σημάδι που δείχνει την αποχώρηση του Μπορέ από τον γερμανικό σύλλογο είναι και το σημερινό φιλικό με τη Φίτεσε. Ο Κολομβιανός φορ δεν αγωνίστηκε στο εν λόγω ματς προετοιμασίας, μένοντας εκτός αποστολής από τον προπονητή του Ντίνο Τοπμέλερ και φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.



Και μένει να φανεί αν η αποχώρησή του από την Άιντραχτ γίνει… έλευση στον Πειραιά για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Πριν φορέσει τη φανέλα των "αετών", ο Μπορέ είχε περάσει από Ρίβερ Πλέιτ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Ντεπορτίνο Κάλι, ενώ είναι 24 φορές διεθνής με 3 γκολ με την Κολομβία.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.