Ads Top

Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Γκουθ!


Ο Ροντρίγκο Γκουθ βρίσκεται στους υποψήφιους του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση του στόπερ!

Ο τραυματισμός του Σένκεφελντ στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ντνίπρο έφερε σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός στόπερ.




Σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπτωση του Ροντρίγκο Γκουθ είναι αυτή που εξετάζουν στο «τριφύλλι» για την ενίσχυση στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τον υψηλόσωμο (1,90 μ.) αμυντικό να βρίσκεται στη λίστα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στην Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έναντι ενός εκατ. ευρώ ενώ την περασμένη σεζόν μέτρησε 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δηλώσει τους παίκτες για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ (εφόσον περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (03/08).




Το who is who του Γκουθ



Γέννημα-θρέμμα της Κορίτιμπα, στην οποία ήταν από τα μεγάλα project του συλλόγου και για αυτό σε ηλικία 17 ετών, έπεισε την Αταλάντα να δαπανήσει σχεδόν 700 χιλιάδες ευρώ για την απόκτησή του ως επένδυση για το μέλλον.

Έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στα μικρά κλιμάκια του ιταλικού συλλόγου, παραχωρήθηκε δανεικός στην Πεσκάρα όπου έπαιξε για πρώτη φορά ως επαγγελματίας, μετρώντας 25 συμμετοχές στη Serie B. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός στην ολλανδική Ναϊμέγκεν όπου είχε εξίσου γεμάτη σεζόν με 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.



Από εκεί τον ξεχώρισε η Φορτούνα Σιτάρντ η οποία δαπάνησε κάτι παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ρόστερ. 

Τέλος, είναι διεθνής τόσο με την εθνική Βραζιλίας Κ17 όσο και με την Κ20.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.