Ads Top

Survivor Spoiler 13/4: Οι τρεις αλλαγές που έρχονται μετά το Πάσχα



Τι αλλάζει στο Survivor All Star - Μάθε τις τρεις αλλαγές που θα γίνουν μετά το Πάσχα..

Το survivor all star αλλάζει μετά το Πάσχα!

Λόγω της Μεγάλης εβδομάδας το ριάλιτι επιβίωσης προβλήθηκε έως και την Μεγάλη Τρίτη, ενώ χθες, Μεγάλη Τετάρτη είδαμε best off!

Μετά από το Πάσχα θα έχουμε τρεις αλλαγές.




Και μπορεί να είδαμε πριν το Πάσχα δύο αγώνες ασυλίας, μετά το Πάσχα θα δούμε ακόμα τρεις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει ένας παίκτης, που θα είναι και ο τελευταίος πριν την ένωση.

Το Πάρτι της Ένωσης θα γίνει σε μία εβδομάδα και θα έχει κέφι, τραγούδι και χορό ως είθισται.

Ποιος θα είναι όμως ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στο πάρτι;

Όπως έγινε γνωστό το πιο πιθανό ο Στέλιος Ρόκκος θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης.



Να σας θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός είχε πει στους παίκτες του survivor:

«Θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω να κάνω μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Λόγω των ημερών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε τρία επεισόδια του Survivor. Πως θα χωριστούν αυτά: θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση παίκτη. Ασυλίες θα παίξουμε κανονικά, θα έχουμε δύο και κάθε αγώνας ασυλίας έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Άρα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε δύο άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ακόμη και αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στους τρεις αγώνες ασυλίας που θα έχουμε άρα θα έχουμε σύνολο πέντε υποψήφιους σε 2 εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκας, θα έχουμε μια αποχώρηση σε 2 εβδομάδες»!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.