Ads Top

«Ντου» ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο που τραγουδάει η Κατερίνα Λιόλιου: Γιούχαρε ο κόσμος τους αστυνομικούς (vid)


Σάστισε η Κατερίνα Λιόλιου ενώ τραγουδούσε, δείτε πως αντέδρασε όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί - Δείτε όλα όσα έγιναν

Η τραγουδίστρια παρακολουθούσε σοκαρισμένη την «έφοδο» της αστυνομίας.




Η αστυνομία έκανε ελέγχους σε συνολικά 20 μαγαζιά διασκέδασης και ανάμεσα σ' αυτά ήταν και το κέντρο όπου εμφανίζεται η Κατερίνα Λιόλιου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10, σε νυχτερινά μαγαζιά σε Κολωνάκι, Λ. Συγγρού, Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο.

Ένας 31χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ωστόσο ο έλεγχος στο μαγαζί που τραγουδάει η γνωστή ερμηνεύτρια, έγινε viral αφού οι θαμώνες ανήρτησαν στα social media την στιγμή που η αστυνομία έκανε -κυριολεκτικά- «ντου».


@dannydvtt13

♬ πρωτότυπος ήχος - vayalambrou



Να υπενθυμίσουμε πως γίνονται συχνά έλεγχοι στα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα πριν από λίγο καιρό και ο Νίκος Βέρτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, για τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.


@dannydvtt13

♬ original sound - dannydvtt13

Βέβαια, αργότερα σε συνέντευξή του, αιτιολόγησε την αντίδρασή του αυτή τονίζοντας πως «όταν ο ίδιος έλεγχος συνεχίζεται κάθε μία ώρα, αρχίζει το σκηνικό και ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Το βλέπεις και ως επιλεκτική δικαιοσύνη. Γιατί έρχεσαι τόσο επίμονα μόνο σε μένα;».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.