Ads Top

Mπουζούκια 2022-2023: Aυτά είναι τα νέα σχήματα που θα κάνουν θραύση το φετινό χειμώνα


Ξέρουμε που θα είστε τον φετινό χειμώνα.. Τα σχήματα που θα απογείωσουν την νυχτερινή ζωή.

Μεγάλα ονόματα της μουσικής επιστρέφουν στις πίστες για τον χειμώνα προσφέροντας θεάματα που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.




Πρώτο σχήμα που θα δούμε φέτος έρχεται 25 χρόνια μετά την πρώτη συνεργασία που είχε το 1997 στο Diogenis Palace. Πρόκειται για τον Αντώνη Ρέμο και την Καίτη Γαρμπή που θα τραγουδούν στο NOX.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά το… ναυάγιο της συνεργασίας του με τον Διονύση Σχοινά θα βρίσκεται για άλλη μία χρονιά στο Κέντρο Αθηνών».

Επίσης στον Βοτανικό θα δούμε τον Γιώργο Σαμπάνη, την Ελενα Παπαρίζου και την Αναστασία.



Σάκης Ρουβάς και Κωνσταντίνος Αργυρός θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο Teatro Athens, ενώ η Νατάσα Θεοδωρίδου θα έχει στο πλευρό της τον Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς.

Οι Μέλισσες αναζητούν τη γυναικεία φωνή που θα βρεθεί μαζί τους στο Εναστρον. Σύμφωνα με το Secret, ο Βασίλης Καρράς και η Πάολα θα περάσουν τον χειμώνα στο Fever ενώ στο Ω Stage θα τραγουδούν ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Γιώργος Τσαλίκης.



Οσο για την Αννα Βίσση, θα αρχίσει τις χειμερινές εμφανίσεις της από τη Barbarella Live Party στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να εμφανιστεί για άλλη μία χρονιά στο Hotel Ερμού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.