Ads Top

«Μάχη» για μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα Ολυμπιακού στο Europa League!


Πρέπει να επιλεγούν 17 ξένοι και 8 Έλληνες - Ποιοι πιάνουν θέση από την ακαδημία - Ποιοι αναμένεται να μείνουν εκτός λίστας

Σε σκληρή «σπαζοκεφαλιά» εξελίσσεται για τον Κορμπεράν και τους συνεργάτες του η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού, αφού αναγκαστικά κάποιοι θα πρέπει να μείνουν εκτός.




Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να είναι χαρούμενος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, όμως τώρα... αρχίζουν τα δύσκολα. 

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να δηλώσει μέχρι απόψε την ευρωπαϊκή λίστα και τα πράγματα στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολα για αυτόν και τους συνεργάτες του.

Οι Πειραιώτες θα πρέπει να επιλέξουν 17 ξένους και οκτώ Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι τέσσερις από τις ακαδημίες θα είναι οι Ρέτσος, Ανδρούτσος, Τζολάκης και Βρουσάι, ενώ τις υπόλοιπες θέσεις εκτός απροόπτου (ενδεχόμενη πώληση Μασούρα θα βάλει Κούτρη ή Φορτούνη), θα καλύψουν οι Μπουχαλάκης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Μασούρας.



Στους ξένους επικρατεί... χάος. Από τους 22 του ρόστερ που μπορεί να γίνουν απόψε 25-26, πρέπει να κοπούν αρκετοί. Κρίστινσον, Λάιτνερ, Χασάν και Αμπουμπακάρ Καμαρά (ίσως και Ραντζέλοβιτς) μοιάζουν υποψήφιοι για να είναι έξω και μένει να δούμε από εκεί και πέρα τις επιλογές του Ισπανού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.