Ads Top

Η μεταγραφή Μαρσέλο «έψησε» Χάμες για Ελλάδα κα Ολυμπιακό!


Πώς ο κολλητός του Μαρσέλο ήταν το «κλειδί» για να έρθει και ο Χάμες στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό - Όλο το παρασκήνιο

Η μεταγραφή που χάλασε, ο τραυματισμός και η σοκαριστική στιγμή. Στο Λιμάνι μετά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ έφεραν στο ελληνικό πρωτάθλημα άλλον έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος έχει κάνει μυθικές μεταγραφές τα προηγούμενα χρόνια. 




Γιατί είχε φύγει από την Ευρώπη και οι πρώτες πληροφορίες για το συμβόλαιό του.  

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χάμες Ροντρίγκες για να ολοκληρώσει τη μεγάλη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η δεύτερη τεράστια υπέρβαση των Πειραιωτών και του Βαγγέλη Μαρινάκη, μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κοστίσει εκατομμύρια σε ομάδες και ήταν βασικός σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου, μεταξύ άλλων!

Χαμένος ο Κώστας Φορτούνης και όχι μόνο

Ο Κορμπεράν επιλέγει κατά βάση να παίζει με 4-2-3-1, κάτι που σημαίνει ότι εάν έρθει ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό, αυτομάτως θα καθιερωθεί και στην βασική ενδεκάδα της ομάδας στη θέση 10! Σε μια θέση που χρησιμοποιούνται μέχρι στιγμής κατά βάση οι Βαλμπουενά και Μπιέλ, ωστόσο ο Κολομβιανός πλέον βρίσκεται στα 31 και πολύ δύσκολα θα δεχθεί να πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης, έστω και εάν έχει παίξει εκεί στο παρελθόν! 



Κάτι που σημαίνει ότι ο Φορτούνης που μετρούσε αντίστροφα θα δυσκολευτεί ακόμη περισσότερο για να βρει χρόνο στην ενδεκάδα, ενώ θα πρέπει και ο Ματιέ Βαλμπουενά να δει τον χρόνο του αισθητά. Από εκεί και πέρα ο συνωστισμός αναγκαστικά θα πρέπει να καθιερώσει και τον Μπιέλ κατά βάση στα άκρα, παρότι ως δεκάρι αποδίδει αρκετά καλύτερα! Εκτός βέβαια εάν ο Κορμπεράν μπει σε σκέψεις... αλλαγής σχηματισμού για να χωρέσει όλους τους παίκτες στο μεσοεπιθετικό κομμάτι!

Η συνύπαρξη με Μπερνάρ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμες Ροντρίγκες γνωρίζει αρκετά καλά και τον Μπερνάρ με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Έβερτον την αγωνιστική περίοδο 2020-21! Μάλιστα την 1η Ιανουαρίου του 2021 στην εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Χαμ ο Χάμες είχε μπει στη θέση του Μπερνάρ στο 64΄, ενώ γενικά δεν έπαιζαν μαζί στην ενδεκάδα. Για την ιστορία εκείνη τη χρονιά ο Χάμες είχε 6 γκολ και 9 ασίστ σε 26 αγώνες, που αγωνίστηκε κατά βάση ως δεξί εξτρέμ, ενώ ο Μπαρνάρ είχε 18 συμμετοχές με 3 γκολ και 1 ασίστ!

Θα γίνει ο πιο ακριβός παίκτης του πρωταθλήματος



Η αξία του Χάμες Ροντρίγκες αυτή τη στιγμή είναι στα 13 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι εάν έρθει στην Ελλάδα θα γίνει ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία, μιας και ο πρώτος αυτή τη στιγμή είναι ο Μασούρας, πάλι του Ολυμπιακού, στα 10 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.