Ads Top

«Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την συμπεριφορά ξένου ποδοσφαιριστή!»


Με ποιον είναι έξαλλοι στον ΠΑΟΚ - Τι αναφέρει δημοσίευμα

Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο, με γκολ στα χασομέρια της αναμέτρησης, κατάφερε να κάνει το 2/2 στη Super League. 




Τώρα στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, ένα παιχνίδι crash test για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Βέβαια, στις τάξεις των ασπρόμαυρων έχουν να διευθετήσουν κι άλλα θέματα, μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, ένα μόνιμο ζήτημα που απασχολεί την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου από την αρχή του καλοκαιριού, είναι οι αποχωρήσεις. Μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ έχει μπορέσει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια αλλά όχι όλα.



Η περίπτωση του Αουγκούστο ας πούμε, απασχολεί μέχρι και σήμερα. Στον Δικέφαλο περιμένουν μια δελεαστική πρόταση για να τον πουλήσουν, με πληροφορίες να λένε πως ο ίδιος ο παίκτης έχει άλλα σχέδια για το μέλλον του. Προτιμά να εκπνεύσει το συμβόλαιό του με την προοπτική να φύγει ως ελεύθερος και να μετακομίσει στη Βραζιλία. Τις επόμενες μέρες σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις.

Εκεί όμως που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν χάσει εντελώς την ψυχραιμία τους, είναι στην περίπτωση του Λέο Ζαμπά. Η υπόθεση έχει ως εξής. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Μπάτον για μεταγραφή του παίκτη ως ελεύθερος, με ποσοστό μεταπώλησης 40%. 

Μια πρόταση εξαιρετικά συμφέρουσα δεδομένων των συνθηκών, την οποία ο Ζαμπά με την συμπεριφορά του είναι έτοιμος να τη χαλάσει.



Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αδιαφορεί πλήρως για το μέλλον του, δεν έχει καμία διάθεση να τα βρει με την Αλ Μπάτον και στην κυριολεξία τους έχει κρεμάσει όλους. Θα συνετιστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ή θα μείνει βαρίδι στις πλάτες του Δικέφαλου;
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.