Ads Top

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Τάσος Δώνης!


Όλο και πιο κοντά στην Τούμπα ο Τάσος Δώνης - Όλα τα δεδομένα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ζοσέ Μπότο είναι θετικοί στην προοπτική της απόκτησης του Τάσου Δώνη από τη Ρεμς για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού.




Προχωράει το θέμα της απόκτησης του Τάσου Δώνη, με τον ΠΑΟΚ και τη Ρεμς να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία για να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που δεν προέκυψε μετά τα τελευταία δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, αλλά είναι μια υπόθεση που έχει απασχολήσει εδώ και καιρό τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Ζοσέ Μπότο.

Αμφότεροι βλέπουν με καλό μάτι την προοπτική ένταξης του 25χρονου Έλληνα επιθετικού στο ρόστερ του «Δικεφάλου». 

Οι ανάγκες είναι δεδομένες, ειδικά για τις θέσεις των εξτρέμ, με τον Ρουμάνο τεχνικό και τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή να καταλήγουν στην επιλογή του Δώνη, θεωρώντας και ευελπιστώντας ότι μπορεί να ψάχνει για ένα restart στην καριέρα του, η οποία τα τελευταία χρόνια έμοιαζε να είναι στάσιμη.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός αποκτήθηκε το 2019 από τη γαλλική Ρεμς ωστόσο σ’ αυτή την τριετία μέτρησε μόλις 37 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει ούτε ένα γκολ και είχε έναν εξάμηνο αποτυχημένο δανεισμό στη Φένλο και την παρουσία του σε μόλις 6 αγώνες στο ολλανδικό πρωτάθλημα.



Ο ΠΑΟΚ δίνει στον Δώνη την προοπτική για ένα νέο ξεκίνημα, εξάλλου η συμφωνία του δανεισμού πέρα από τη λογική ρήτρα που θα μπει στο συμβόλαιο, θα προβλέπει την πληρωμή του από πλευράς «Δικεφάλου» ανάλογα με τις συμμετοχές που θα καταγράψει ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της σεζόν 2022-23.

Ποιος είναι ο Τάσος Δώνης


Ο γιος του Γιώργου Δώνη γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1999 στο Μπλάκμπερν της Αγγλίας, όπου αγωνιζόταν τότε ο πατέρας του, ακολούθησε τα βήματα του, όπως και ο αδερφός του Χρήστος, ξεκινώντας από τις ομάδες Νέων του Παναθηναϊκού.

Το 2013 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Γιουβέντους, μέτρησε 35 συμμετοχές και 16 γκολ με την Primavera και την επόμενη χρονιά προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με τους «μπιανκονέρι».



Ακολούθησαν οι δανεισμοί σε Σασουόλο, Λουγκάνο (29 συμ. 8 γκολ, 7 ασίστ) και Νις (22 συμ. 5 γκολ, 2 ασίστ), για να φτάσουμε στο καλοκαίρι του 2017 όταν η Γιουβέντους τον παραχώρησε έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ στη Στουτγκάρδη, με την οποία υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και με φανέλα της οποίας μέτρησε 47 συμμετοχές, 7 γκολ και 5 ασίστ.

Ακολούθησε η μετακίνησή του στη Ρεμς αρχικά ως δανεικός από τη γερμανική ομάδα και στη συνέχεια με μεταγραφή το κόστος της οποίας ανήλθε στα 4.000.000 ευρώ.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.