Ads Top

Survivor Spoiler 22/3: Άγριος καβγάς Ασημίνας - Σοφιάννας πίσω από τις κάμερες - «Τελειώσαμε, τράβα να με κράζεις στη νέα σου κλίκα!»


Κατάφερε να τσακωθεί και με την Σοφιάννα η Ασημίνα - Ξέσπασε η Σοφιάννα μετά το αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας
Κατάφερε τον στόχο του ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τις αλλαγές των ομάδων, καθώς οι εντάσεις ανέβηκαν και πολλές φιλίες χάλασαν.



Λένε πως πολλές φιλίες αν αντέξουν στις δυσκολίες είναι πραγματικές φιλίες κι αυτό ισχύει "γάντι" στη περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάννας Αβραμάκη. Τα δύο κορίτσια χωρίστηκαν το περασμένο Σάββατο κι από εκεί που κοιμόντουσαν κάθε μέρα στο ίδιο σανίδι πλέον είναι δύο ξένες.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά η ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα στις δύο κι αυτό διότι όταν αγωνιζόταν η Σοφιάννα, η Ασημίνα υποστήριζε θερμά την κάθε συμπαίκτρια της που ήταν απέναντι στη πρώην φίλη της. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη Σοφιάννα και δεν άργησε να έρθει η ένταση.



Είδαμε λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος την Σοφιάννα να εκφράζει την στεναχώρια της προς την Ασημίνα, με την απάντηση της τελευταίας να είναι αρκετά εγωιστική και να κάνει έξαλλη την πρώην φίλη της. Έτσι μόλις έκλεισαν οι κάμερες η Σοφιάννα επιτέθηκε στην Ασημίνα και της ξεκαθάρισε πως πλέον θα είναι δύο ξένες στο παιχνίδι καθώς δεν θέλει να έχουν επαφές όπως πριν.

"Καθόμασταν και κοιμόμασταν στο ίδιο σανίδι 3 μήνες και εσύ δύο μέρες μετά την αλλαγή των ομάδων πανηγυρίζεις που χάνω. Συγνώμη αλλά εμένα δεν μου βγαίνει να πανηγυρίσω εναντίον σου! Τελειώσαμε Ασημίνα, τράβα στη νέα σου κλίκα να με κράζεις", ήταν τα λόγια της Σοφιάννας με την Ασημίνα να προσπαθεί να την ηρεμήσει τονίζοντας πως έτσι είναι το παιχνίδι και πως θα πρέπει να σκεφτεί τα πράγματα χωρίς συναισθήματα καθώς τα έχει μπερδέψει στο κεφάλι της.



Μένει να δούμε στα επόμενα επεισόδια αν η Σοφιάννα κρατήσει μια αρνητική στάση απέναντι στην Ασημίνα ή θα σκεφτεί καλύτερα τα πράγματα! Η αλήθεια είναι πως η Σοφιάννα έχει επηρεαστεί αρνητικά από τις εξελίξεις και την αλλαγή των ομάδων και έχει "πειραχτεί" κάπως το μυαλό της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.