Ads Top

Στον «αέρα» ο κλεισμένος του ΠΑΟΚ!


Νέες επαφές Μπράνκο - Γιατί στραβώνει το deal; Θα καθαρίσει ο Ιβάν Σαββίδης;
Είναι ήδη δεδομένη απόφαση εκ μέρους του ΠΑΟΚ για τη χρήση της option αγοράς του Κροάτη μέσου (2 εκατ. ευρώ) από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.




Δεδομένη η… αμοιβαιότητα για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ξεκαθαρίστηκε και διευθετήθηκε (παρά τα περί του αντιθέτου γραφόμενα) από τις διαπραγματεύσεις των πρωταθλητών με τον μάνατζερ του Μίσιτς, ο οποίος και αναμένεται πλέον στη Θεσσαλονίκη προκειμένου και τυπικά να κλείσει το συγκεκριμένο μέτωπο.

Και με τη συμφωνία ανά χείρας (που θα αποφέρει στον Κροάτη ένα συμβόλαιο που θα ξεπερνάει κατά μέσο όρο τις 550.000 ευρώ ετησίως. Είναι αλήθεια πως υπήρξε κάποια αρχική απόκλιση στις απαιτήσεις του Μίσιτς και στην προσφορά του ΠΑΟΚ, γρήγορα όμως ξεπεράστηκε…) ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο θα προσπαθήσει εκ νέου να μειώσει το ποσό που πρέπει να καταβάλλει ο Δικέφαλος στη Σπόρτινγκ.

Προσπάθεια που -όπως πάλι είχαμε πρώτοι καταγράψει- έχει ξεκινήσει από τα μέσα φθινοπώρου, με τον Δικέφαλο να βάζει στο τραπέζι αρχικά ακόμη και τον Ζαμπά, ωστόσο τίποτα απ’ όσα πρότεινε στα "λιοντάρια" δεν στάθηκε ικανό να τα… συγκινήσει προκειμένου να συζητήσουν κάτι διαφορετικό από την καταβολή της προβλεπόμενης ρήτρας.

Ο Μπράνκο θα δοκιμάσει και πάλι τις επόμενες μέρες, δύσκολα φαίνεται πως θα καταφέρει κάτι το διαφορετικό, ωστόσο επειδή το Financial Fair Play είναι… αμείλικτο για τον ΠΑΟΚ, το εναλλακτικό σενάριο θέλει να προσπαθεί να αλλάξει είτε τη μορφή της συμφωνίας (νέος δανεισμός για παράδειγμα, με υποχρεωτική αυτή τη φορά option αγοράς σε μελλοντικό χρόνο, που ελπίζουν στους πρωταθλητές να έχουν βελτιώσει την κατάσταση με το FFP) είτε τον τρόπο καταβολής των χρημάτων.

Κάτι που, σε αντίθεση με τις προηγούμενες εναλλακτικές που πρότεινε ο ΠΑΟΚ, έχει πιθανότητες (όχι πάνω από το 50% πάντως…) να γίνει δεκτό από τη Σπόρτινγκ.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.