Ads Top

Φερέιρα: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ, πιο ενωμένος και πιο δυνατός»



Με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια των παικτών του μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να αναφέρει μεταξύ άλλων πως δεν θα δοθεί επιπλέον ρεπό γιατί οι άλλες ομάδες θα προσπαθούν να φτάσουν την δικιά του.





Ο Φερέιρα που άκουσε τις ευχές και από τον κόσμο για τα γενέθλιά του, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV ανέφερε τα εξής:

«Ξέραμε πως ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μια ομάδα που και στο πρώτο ματς μας δημιούργησε ευκαιρίες και προβλήματα. Εμείς από το πρώτο λεπτό κάναμε ευκαιρίες, σκοράραμε και το κάναμε να φαίνεται εύκολο παιχνίδι».

Τι κρατάει από την χρονιά αυτή: «Αρχικά μιλάμε για την διάθεση των ποδοσφαιριστών να προσαρμοστούν στο πλάνο μου, ενός νέου δηλαδή προπονητή. Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται και βρίσκεται σταθερότητα. Βελτιώνεται σε επίθεση και σε άμυνα. Να πω βέβαια πως η ομάδα δεν θα μπορεί να κερδίζει συνέχεια και όχι με αυτό το σκορ. Και το τρίτο που κρατάμε είναι η ένταση του παιχνιδιού που βγάζουμε στην άμυνα και σήμερα. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ πιο ενωμένος και πιο δυνατός».

Για το αν δίνει ένα ρεπό παραπάνω μετά τη νίκη αυτή: «Οι παίκτες το ξέρουν πως θα πάρουν τις μέρες άδειας που πρέπει γιατί μην ξεχνάμε πως όσο εμείς ξεκουραζόμαστε οι αντίπαλοι προσπαθούν ακόμα περισσότερο να μας φτάσουν. Θα πάρουν τις μέρες που πρέπει και μετά θα κοιτάξουμε τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.