Ads Top

Ξανά στο πλευρό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!



Απίστευτη συσπείρωση στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ! 
Η μπασκετική ομάδα παλεύει για την βιωσιμότητά της, όπου στο πλευρό της έσπευσαν να σταθούν πέρα από τον κόσμο και τους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης!
Στα δύσκολα, η οικογένεια του ΠΑΟΚ γίνεται μια γροθιά και μπαίνει μπροστά σαν... ασπίδα στην μπασκετική ομάδα! Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου στέκονται έμπρακτα δίπλα στην προσπάθεια της ΚΑΕ.

Το περασμένο Σάββατο και μετά από την ανακοίνωση των Συνδέσμων, υπήρξε αρκετός κόσμος στο «PAOK Sports Arena», που στάθηκε στο πλευρό των παικτών του Κώστα Χαραλαμπίδη στην αναμέτρηση κόντρα στο Ρέθυμνο.

Παράλληλα, οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας αποφάσισαν να δώσουν το πριμ (σ.σ. είναι τα χρήματα που βάσει εσωτερικού κανονισμού λαμβάνουν για κάθε νίκη που τους διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας) που αντιστοιχεί στον καθένα για τη χθεσινή νίκη επί της Λάρισας, στην ΚΑΕ για ενίσχυση του τμήματος μπάσκετ.

Ωστόσο, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια δεν μένει αμέτοχος και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που στέκεται και αυτός στο πλευρό της ΚΑΕ!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά αυτή την ώρα, ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ, ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών, η οποία τον άγγιξε ιδιαίτερα.

Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε και ο ίδιος να προβεί σε μια κίνηση, ώστε να στείλει το μήνυμα της ενότητας που υπάρχει στην οικογένεια του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα αποφάσισε να προσφέρει βοήθεια στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όπου όσα αντιστοιχούν στο πριμ των παικτών, διπλασιάζονται από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ώστε να πάρει το τμήμα μπάσκετ μια ουσιαστική... ανάσα!

sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.