Ads Top

Βαλμπουενά: «Να αφήσουμε πίσω μας την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη»



Ο Ματιέ Βαλμπουενά έδωσε κατά την αναχώρηση για το Λονδίνο το σύνθημα για ανασύνταξη στον Ολυμπιακό μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεχάσει γρήγορα το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και να εστιάσει στα ματς με Τότεναμ και ΠΑΟΚ, όπως τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο ο Ματιέ Βαλμπουενά.

«Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο, αλλά τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζουμε την Τότεναμ, μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αντιμετωπίσουμε την Τότεναμ με σοβαρότητα και συγκέντρωση», ανέφερε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.

«Ξέρουμε ότι το μυαλό των φιλάθλων μας κυρίως βρίσκεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, αλλά πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει νέο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως επαγγελματίες», πρόσθεσε ο 35χρονος άσος.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.