Ads Top

Η... υπόσχεση Μαρτίνς που θα "τρελάνει" τον κόσμο!


Τα συμπεράσματά του μετά το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 στο πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους απέναντι στην Πόγκον Στσέτσιν και ο Πέδρο Μαρτίνς στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε ικανοποιημένος. Ο Πορτογάλος μίλησε για το παιχνίδι, αλλά και την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» και τόνισε πως θα είναι πανέτοιμοι για το Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για το παιχνίδι: «Εμείς δίνουμε σημασία στο στιλ παιχνιδιού. Δεν δίνουμε σημασία τόσο στο αποτέλεσμα, αν και θέλουμε να κερδίζουμε. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα είμαστε έτοιμοι στα παιχνίδια προκριματικών του Champions League. Εμφανίστηκε κούραση στους παίκτες, αφού κάνουμε διπλές προπονήσεις τις μέρες που είμαστε σε πολωνικό έδαφος».

Για τους νέους παίκτες: «Δεν είναι μόνο οι καινούργιοι παίκτες, αλλά και αυτοί που ανήκουν στην ομάδα και έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν. Μπορούν να συμμετέχουν με την ομάδα στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, είναι το μέλλον του Ολυμπιακού. Υπάρχει κούραση, είναι και οι νέοι παίκτες που ήρθαν, αλλά λείπουν και κάποιοι άλλοι σε διεθνείς υποχρεώσεις.

Για τον Ντουρμισάι: «Είναι ένας δικός μας παίκτης, τον υπολογίζουμε, είναι όμως νωρίς και θέλει δουλειά. Θα ήθελα να κρατήσω το ομαδικό και όχι το ατομικό κομμάτι απ' το παιχνίδι.

Δηλώσεις έκανε έπειτα από το τέλος του παιχνιδιού και ο Γιώργος Μασούρας που πέτυχε το γκολ για τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στη τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και κάνουμε σκληρή δουλειά. Σήμερα ήταν ένα δυνατό τεστ, τα επόμενα φιλικά θα είναι πολύ καλά και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Δεν έχω προσωπικούς στόχους, κάνουμε σκληρή προετοιμασία, βλέπουμε παιχνίδι το παιχνίδι. Από την αρχή του παιχνιδιού θέλαμε να δείξουμε ότι θέλουμε την κατοχή. Δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ, αλλά κάναμε ευκαιρίες για γκολ. Έτσι είναι η μπάλα».

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.