Ads Top

Κοντά σε Σεμέδο, παίρνει και Μάρκοβιτς ο Ολυμπιακός!


Προ των πυλών του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, ενώ απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. 
Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η Βιγιαρεάλ άλλαξε στάση και δείχνει περισσότερο διαλλακτική στις συζητήσεις της με τους Πειραιώτες, οι οποίοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν ελπίδα στους Ισπανούς να κερδίσουν κάτι από την πώληση του 25χρονου στόπερ, τον οποίο είχαν αγοράσει με 14 εκατ. ευρώ πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Σεμέδο έχει μιλήσει ξανά τηλεφωνικά με τον Πέδρο Μαρτίνς, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι όλα εξελίσσονται καλά για τη μεταγραφή και θα έρθει να παίξει στην Ελλάδα.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός δείχνει έτοιμος να ολοκληρώσει και τη μεταγραφή του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Αυτό προκύπτει, άλλωστε, και από την πλευρά της Παρτίζαν, με τον γενικό διευθυντή του σερβικού συλλόγου να δηλώνει πως είναι κοντά στο τέλος των συζητήσεων με τους Πειραιώτες.

Αν και ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μπολόνια για τον 19χρονο αμυντικό, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν πως έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Οι εκπρόσωποι του νεαρού διεθνούς άσου ήρθαν στην Αθήνα για να συζητήσουν τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του πελάτη τους, ο οποίος μόλις επιστρέψει από την Ιταλία που γίνεται η τελική φάση του Euro U21 θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.