Ads Top

Ένα εκατομμύριο το...shopping του ΠΑΟΚ για τον Μελιόπουλο!



Ο «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» γράφει το ποσό που έκλεισε το deal της Ξάνθης - ΠΑΟΚ για τον 18χρονο μεσοαμυντικό.
Τσάμπα περίμενε ο Δημήτρης Μελιόπουλος να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Μίλαν Ράσταβατς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος μεσοαμυντικός παρέμεινε στον πάγκο και απλά έγραψε το όνομά του στο φύλλο αγώνα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 89ο λεπτό.

Κι όλα αυτά, σε μια χρονική στιγμή όπου ο νεαρός ποδοσφαιριστής προβάρει στον καθρέφτη τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ως γνωστόν, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει έρθει σε συμφωνία με την Ξάνθη για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, έστω κι αν οι δύο αποφεύγουν – τουλάχιστον επί του παρόντος -  να επιβεβαιώσουν το deal για τους δικούς τους λόγους.

Ο Μελιόπουλος είναι δεδομένο πως θα ακολουθήσει το δρομολόγιο Ξάνθη – Τούμπα και μένει να ξεκαθαρίσει αν αυτό θα συμβεί τον προσεχές Γενάρη, ή προσεχές καλοκαίρι του 2019.

Διότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, η μετακόμισή του στην Θεσσαλονίκη να πραγματοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι και να συνεχίσει στο ρόστερ της Ξάνθης μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με την συγκατάθεση του ΠΑΟΚ.

«Σκαλίζοντας» η στήλη τα tips που σφράγισαν την συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, έβγαλε κάτι «ζουμερό»: το ποσό που θα καταλήξει στο ταμείο της Ξάνθης στο πλαίσιο της πώλησης του Μελιόπουλου στον ΠΑΟΚ, δεν κυμαίνεται στα 700 χιλιάρικα, όπως κυκλοφόρησε και γράφτηκε προ ημερών, αλλά 1 εκατ. €.

Χρήματα που δεν τα λες και λίγα, για έναν 18χρονο παίκτη που μετράει επτά (ολιγόλεπτες) συμμετοχές με την Ξάνθη την τρέχουσα σεζόν και συνολικά 26 με την ομάδα της Θράκης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Και με κάτι τέτοια deals, ο Πανόπουλος έρχεται να επιβεβαιώσει τον μύθο του που τον φέρνει να κατέχει άριστα την τέχνη των…περήφανων πωλήσεων.

Διότι, ναι, περί τέχνης πρόκειται. 

marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.