Ads Top

Τρικυμία στην Κρήτη...



Ο χειρότερος φετινός Παναθηναϊκός ανέστησε τον ΟΦΗ και γνώρισε την ήττα (3-1) με κάτω τα χέρια.
Αγνώριστοι εμφανίστηκαν οι «πράσινοι» στην Κρήτη, οι οποίοι βρέθηκαν σε τραγικό απόγευμα και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν δέχθηκαν τρία τέρματα σε έναν αγώνα!

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν βρήκαν ποτέ λύση στην πίεση που άσκησε ψηλά ο ΟΦΗ σε όλο το ματς, με αποτέλεσμα να υποπέσουν σε πολλά εύκολα λάθη στην άμυνα τους.

Την ίδια ώρα ο διαιτητής Σκουλάς άφησε το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και μάλιστα το τρίτο γκολ ξεκίνησε από φάουλ που δεν καταλόγισε σε σκληρό μαρκάρισμα στον Μπουζούκη.

Η εξέλιξη του αγώνα…

Ο Δώνης επέλεξε να ξεκινήσει το ματς με 3-5-2, με τον Χατζηγιοβάνη να παίζει δεξί μπακ χαφ και τους Μπουζούκη, Μακέντα να είναι δίδυμο στην κορυφή της επίθεσης. Οι «πράσινοι» έδειξαν διάθεση να πιέσουν από τα πρώτα λεπτά αλλά ο ΟΦΗ στην πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ήταν στο 5ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα του «τριφυλλιού» έδιωξε αρχικά αλλά μετά το γύρισμα ο Βουό με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον Δεληγιαννίδη, ο οποίος με σκαστό σουτ έκανε το 1-0.

Παρά το σοκ οι παίκτες του Δώνη μπόρεσαν να συνέλθουν σχετικά γρήγορα και σταδιακά άρχισαν να γίνονται απειλητικοί, με το σουτ του Μπουζούκη στο 13’ να κοντράρει σε δύο αντιπάλους και να περνάει δίπλα από την εστία. Τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηγιοβάνης έκανε ωραία σέντρα από δεξιά, ο Δώνης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι!

Με το ματς να έχει έναν τρομερό ρυθμό στο πρώτο μέρος και την μπάλα να πηγαίνει πάνω, ο Δώνης αποφάσισε να παίξει με τέσσερις στην άμυνα και να μικρύνει τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές. Ο Παναθηναϊκός έγινε πιο πιεστικός και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 36’, όταν ο Ινσούα έκανε πολύ ωραία σέντρα κι ο Κάτσε με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στρέζου.

Ο ΟΦΗ που πίεζε ψηλά κατάφερε να βρει δεύτερο γκολ, μολονότι δεν ήταν τόσο απειλητικός. Η ομάδα της Κρήτης πήρε ξανά το προβάδισμα μόλις τέσσερα λεπτά μετά το 1-1 (βλ. 40’), με σκόρερ τον Πλατέλλα. Ο παίκτης των γηπεδούχων έκανε φαλτσαριστό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε λίγο στον Μαυρομάτη και κατέληξε στα δίχτυα του Διούδη, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Όπως συνέβη στο ξεκίνημα του αγώνα, έτσι και με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια κλασική ευκαιρία. Σταδιακά ο ΟΦΗ ισορρόπησε το ματς και εκμεταλλευόμενος τα λάθη στην «πράσινη» άμυνα έκανε το 3-1 στο 60ο λεπτό, σε μια φάση, πάντως, που ξεκίνησε από φάουλ στον Μπουζούκη που δεν δόθηκε. Συγκεκριμένα, ο Σασί πέρασε την μπάλα στην περιοχή στον Πλατέλλα, ο Μαυρομάτης προσπάθησε να διώξει αλλά… έδωσε την μπάλα στον Κοροβέση, ο οποίος με συρτό σουτ σκόραρε.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να συνέλθει και συνέχισε να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα ως το φινάλε του ματς! Άλλωστε με εξαίρεση το σουτ του Πούγγουρα στο 75’ όπου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Στρέζου δεν απείλησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι πολλές φορές πήγαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση καθώς βρήκαν κενούς χώρους.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο (91' Μιχόγεβιτς), Κυριακίδης, Πλατέλας (85' Κουτσιανικούλης), Σασί (72' Παπαστεριανός), Βουό.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (83' Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Ινσούα (63' Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (62' Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

leoforos.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.